Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

Nesër fillon gjysmëvjetori i dytë

04 Janar 2015 20:52Zilet e shkollës do të bien nga nesër sërish, në mbarë Kosovën, për të shënuar kështu fillimin e gjysmëvjetorit të dytë shkollor. Kështu ka bërë të ditur Ministria e Arsimit. “Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), njofton të gjithë nxënënësit, mësimdhënësit dhe prindërit, se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2014/2015 do të fillojë nesër (e hënë), 5 janar 2014. Mësimi fillon në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar dhe në të gjitha shkollat e Kosovës, sipas kalendarit shkollor”, thuhet në njoftimin e MASHT’it./Politiko.net

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.