Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 30 Maj 2020

Ministrat e arsimit të rajonit takohen në Kosovë

E Hënë 04 Maj 2015 10:35

Ministri i Arsimit, Shkencën dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, do të pres sot ministrat Lindita Nikollën nga Shqipëria dhe Abdilaqim Ademin nga Maqedonia.

Me të dy homologët e tij Bajrami do të nis konferencën rajonale për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencorë, konferencë kjo e cila do të mbahet në Prishtinë.

Konferenca do të nis në orën 09:00, ndërsa më vonë do të ketë edhe një takim trelateral të ministrave.

Në 11:30, të tre ministrat do të kenë një konferencë për media.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.