Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 13 Gusht 2020

Vazhdon mësimi në të gjitha shkollat

E Hënë 04 Maj 2015 10:38

Gjatë takimit të përfaqësuesve të Sindikatave të Arsimit të Komunave të Kosovës të mbajtur në Prishtinë me shumicë votash është vendosur që të hënën punonjësit e arsimit t`i rikthehen punës.

Megjithatë u tha që ajo mbetët mundësi, që nëse nuk bëhen përmirësimet e listave të muajit maj, atëherë do të veprohet sipas situatës.

Pas këtij vendimi mësimi sot po vijon në të gjitha shkollat.

Por në Universitetin e Prishtinës greva po vazhdon.

 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.