Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 31 Maj 2020

UP në grevë, kërkojnë nënshkrimin e kontratës kolektive

E Hënë 04 Maj 2015 13:01

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot është në grevë.

Ky institucion i është bashkuar vazhdës së grevistëve të cilët po kërkojnë nënshkrimin e kontratës kolektive.

Në dyert e UP-së, janë të varura njoftimet që punëtorët janë në grevë.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.