Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 21 Prill 2021

Nis viti i ri shkollor

E Marte 01 Shtator 2015 09:41

Pas përfundimit të pushimeve verore nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme mësynë klasat për të filluar vitin e ri shkollor.

Ata që fillojnë klasën e parë mundohen t’u tregojnë mësuesve ndonjë vjershë që kanë mësuar, ndërsa të tjerët nxitojnë të takojnë miqtë, njofton Klan Kosova.

Por, jo të gjitha fytyrat e të vegjëlve ishin të qeshura – disa sfidën e re e filluan me lot.

Nxënësit  e disa shkollave në kryeqytet patën edhe mysafirë në këtë ditë të parë. Në Faik Konica ata i vizitoi Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami, që me vete i solli abetaret dhe premtoi mësimdhënie më cilësore.

Sivjet janë 29 mijë nxënës që ulen për herë të parë në bankat shkollore.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.