Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 07 Mars 2021

UPZ do të pranojë edhe 1224 studentë të rinj

E Premte 04 Shtator 2015 12:52

Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti”, në konkursin plotësues, në vitin e parë të studimeve Bachelor, për vitin akademik 2015/2016, do të regjistrojë edhe 1224 studentë, nga të cilët 216 studentë nga radhët e minoriteteve: turq dhe boshnjakë, romë, ashkali dhe egjiptian, kroatë.

Të drejtë konkurrimi kanë të gjithë kandidatët të cilët e kanë përfunduar me sukses shkollën e mesme në Kosovë dhe posedojnë diplomë për shkollimin e kryer.

Në Universitet mund të pranohen edhe studentët nga shtetet tjera.

Paraqitja e dokumenteve zgjat prej datës 3-17 shtator 2015. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.