Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 07 Mars 2021

Sot faza e dytë e testit të maturës

E Shtunë 05 Shtator 2015 11:13

Në të gjitha shkollat e vendit sot maturantët do t’i nënshtrohen fazës së dytë të provimit të maturës për afatin e gushtit.

Testit të Maturës në afatin e gushtit i janë nënshtruar 15.650, nxënës, ndërkaq për administrim të suksesshëm të provimit janë angazhuar 203 komisionarë nga MASHT, 162 komisionarë nga DKA, 1140 administrues, 224 mbikëqyrës dhe KQSHM.

Pjesa e parë e provimit është mbajtur më 29 gusht , ndërsa rezultatet pritet të publikohen më 15 shtator. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.