Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 24 Shkurt 2021

Regjistrimi në degën Gjuhë dhe Letërsi Turke deri më 17 shtator

E Hënë 07 Shtator 2015 20:01

Në degën e Gjuhës dhe Letërsisë Turke të Fakultetit të Filologjisë në Universitetin e Prishtinës do të pranohen 33 studentë me provim pranues.

Regjistrimi për të marrë pjesë në provimin pranues nis nga data 3 shtator dhe vazhdon deri më 17 shtator të këtij viti.

Provimi pranues do të mbahet më 18 shtator, ndërsa rezultati shpallet më 25 shtator. 

Kandidatët që pranohen do të mund të regjistrohen më 26 shtator.


Për më shumë informata mund të vizitoni ueb faqe e UP-së: www.uni-pr.edu 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.