Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 19 Maj 2022

Jep dorëheqje Ferdije Zhushi-Etemi

E Premte 11 Shtator 2015 11:01

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami, ka pranuar sot dorëheqjen e Ferdije Zhushi-Etemi nga pozita e Kryetares së Këshillit Shtetëror të Cilësisë (Bordit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim).

Ministria e Arsimit ka konfirmuar dorëheqjen përmes një komunikate për media ku theksohet qëndrimi i ministrit Bajrami për Zhushin.

“Ministri Bajrami respekton dhe çmon lartë aktin moral të dorëheqjes të Prof. Dr. Ferdije Zhushi-Etemi, si veprim në interes të mbrojtjes së integritetit institucional të AKA-së dhe arsimit të lartë në Republikën e Kosovës”, thuhet në komunikatë. 

MAShT kërkon që të respektohet parimi i prezumimit të pafajësisë ndaj Ferdije Zhushi-Etemi dhe po ashtu kërkon nga organet e rendit dhe prokuroria e shtetit që të dëshmojë sa më parë të vërtetën lidhur me akuzat e pretenduara, duke marrë parasysh siç thuhet rëndësinë e këtij procesi për mbrojtjen e kredibilitetit të arsimit të lartë në Republikën e Kosovës. /Zëri/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.