Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 02 Korrik 2020

9. ve 12. Sınıf Öğrencilerin Sınavı 23 Haziran ve 4 Temmuz’da Yapılacak

31 Maj 2020 20:53

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.