Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 22 Prill 2021

Uniformat për shkollën turke në Kosovë nga bashkiaku i Bursës, Harputi

E Hënë 01 Mars 2010 12:29Uniformat për nxënësit e shkollës turke në Kosovë, e cila do të inaugurohet nga kryeministri i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan do të dhurohen nga bashkiaku i Bursës, Şahabettin Harputi. Në lidhje me këtë projekt, zv/ministri për Komunitete dhe Kthim, Rifat Krasniq dhe kryetari i Mamushës, Arif Bütüç, kanë vizituar bashkiakun e Bursës Şahabettin Harput në rezidencën e tij. Me këtë rast Harput ka premtuar se shteti turk dhe Bursa do të ofrojnë mbështetje për popullin mik të Kosovës në të gjitha sferat, me përkujdesje të veçantë për bashkëkombësit turk që jetojnë në këto troje. Ndërsa Krasniq dhe Bytyq janë shprehur mirënjohës për këtë mbështetje, duke theksuar se shkolla që do të hapet në Mamushë është ndër më të mëdhatë dhe më të mirat në rajonin e Ballkanit. Në këtë shkollë do të mësojnë 1180 nxënës dhe 150 fëmijë parashkollorë. (CIHAN)

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.