Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 23 Qershor 2021

Jacobson: Platforma serbe - vetëm një copë letre

E Shtunë 22 Dhjetor 2012 10:27

Platformën e Serbisë për Kosovën e ka komentuar edhe Ambasadorja amerikane në Kosovë, Tracey Ann Jacobson.

Për gazetën “Kosova Sot” ajo ka thënë se Platforma e Serbisë është një shpërqendrim i padobishëm.

“Më vjen shumë mirë që në deklaratat e Qeverisë këtë javë, për shembull, deklaratat e kryeministrit Hashim Thaçi dhe të Blerim Shlës, është thënë se Qeveria mbetet e përqendruar në dialog dhe nuk do të lejojë të shpërqendrohet nga një copë letre”, ka thënë ambasadorja. /Telegrafi/
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.