Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Enjte, 13 Maj 2021

Kacin: Rezoluta e mirë për dialog!

E Hënë 14 Janar 2013 14:56

Raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë Jelko Kacin ka vlerësuar se rezoluta serbe hap dyert për përparimin e raportit të Beogradit ndaj Kosovës, njofton B92.

Ai njëkohësish e ka inkurajuar qeverinë serbe të vazhdojë dialogun dhe zbatimin të gjitha marrëveshjeve me Kosovën.

Kacin ka theksuar se më e rëndësishmja është që në rezolutën miratuar “dialogu Beograd – Prishtinë është përligjur dhe institucionalizuar" dhe që "nuk varet më vullneti politik ad hoc por institucionalizuar si parim afatgjatë.  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.