Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Miglietta takon ambasadoren franceze dhe atë turke

E Enjte 13 Gusht 2015 20:06

Komandanti i KFOR-it, gjeneral major Guglielmo Luigi Miglietta u takua sot në mëngjes, në Kampin “Film City”, me ambasadoren e Francës, Maryse Daviet dhe atë të Turqisë Songul Ozan.

Gjenerali Miglietta dhe ambasadorja Daviet diskutuan për situatën e përgjithshme në Kosovë, duke u përqendruar në zhvillimet e brendshme të fundit. Ata theksuan rolin e efektshëm të KFOR-it në ruajtjen e një ambienti të qetë dhe të sigurt dhe lirisë së lëvizjes për zhvillimin e kushteve më të mira sociale dhe ekonomike.

Pasdite, gjenerali Miglietta pranoi ambasadoren e Turqisë për Kosovën, Songul Ozan. Gjatë takimit, gjenerali Miglietta theksoi rolin e rëndësishëm, profesionalizmin dhe kontributin e jashtëzakonshëm të pjesëtarëve turk në KFOR. Ambasadorja Ozan konfirmoi që për njerëzit në Kosovë, KFOR-i është një nga institucionet më të besueshme.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.