Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 15 Maj 2021

Mustafa viziton Drenasin, Skenderajn dhe Mitrovicën

E Premte 14 Gusht 2015 09:17

Kryeministri i Republikës së Kosovës Isa Mustafa gjatë ditës së sotme do të vizitojë komunat e Drenasit, Skenderajt dhe Mitrovicës.

Sipas njoftimit nga zyra e kryeministrit, gjatë vizitës në Drenas, të paraparë për në orën 10:00, Mustafa do të vizitojë objektin e ri të Komunës, që ndodhet pranë objektit aktual.

Në komunën e Skenderajt, ku është caktuar vizita për në orën 11:30, kryeministri do të vizitojë objektin e QKMF-së, i cili ndodhet mbrapa objektit të Komunës.

Ndërkaq, në komunën e Mitrovicës, ku do të shkojë në orën 13:00, Mustafa do të vizitojë zonën e lirë industriale ekonomike në fshatin Frashër, si dhe Ndërmarrjen “Bunjamini” në fshatin Shupkovc.

Në të tre komunat që do t’i vizitojë, kryeministri Mustafa do të realizojë edhe takime me krerët komunalë. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.