Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Mustafa kërkon të merren masa ndaj Marko Gjuriqit

E Premte 14 Gusht 2015 13:58

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka kërkuar që të merren masa ndaj të gjithë atyre që e shkelin ligjin dhe nuk i respektojnë rregullat e shtetit.

Ai këto komente i ka bërë kur është pyetur nga gazetarët për vizitën e Gjuriqit në Mitrovicë pa lejen e institucioneve të vendit.

“Duhet të merren masa ndaj njerëzve që e shkelin ligjin dhe nuk i respektojnë rregullat e shtetit”, ka thënë Mustafa, të premten gjatë vizitës në komunës e Skenderajt.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.