Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Dega e KDTP-së në Prizren do të zgjedh kryesitë e forumit të gruas dhe atij rinor

E Hënë 17 Gusht 2015 09:23

Në mbledhjen e kryesisë së degës së KDTP-së në Prizren të mabjtur më 15 gusht është diskutuar mbi buxhetin e komunës së Prizrenit për vitin 2016, kandidaturat për forumin e gruas dhe atë rinor si dhe anëtarësimet e reja në parti.

Në diskutime është thënë se duhet të propozohen projekte kapitale në interes të Prizrenit dhe komunitetit turk, në mënyrë që të hynë në planifikimin buxhetor.

Po ashtu janë shqyrtuar kandidaturat për forumin e gruas dhe atë rinor dhe konform statutit partiak janë marrë vendime, që në forumin e gruas të mos ketë zgjedhje shkaku se janë vetëm 15 kandidatura derisa te ai rinor meqë janë më shumë se 15 kandidatura zgjedhjet do të mbahen në javët në vijim.

Në mbledhjen e kryesisë janë miratuar edhe anëtarësimet e 300 anëtarëve të rinj.  

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.