Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 14 Maj 2021

Asgjë konkrete nga Kushtetuesja

E Marte 18 Gusht 2015 13:01

Tri partitë opozitare kanë dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese lëndën për kontestimin e amendamentit numër 24, që u votua me 3 gusht nga Kuvendi i Republikës së Kosovës e që i hapin rrugë krijimit të Gjykatës Speciale. 

Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje ka konfirmuar  se përveç rregullave procedurale, Gjykata Kushtetuese nuk ka kthyer asgjë konkrete. 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.