Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Shtunë, 04 Korrik 2020

Mustafa takohet me ambasadorin amerikan, Frank Wisner

E Premte 28 Gusht 2015 09:32Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, gjatë qëndrimit në Vjenë u takua me ambasadorin amerikan, mikun e madh të Kosovës, Frank Wisner. Mustafa shprehu mirënjohjen e qytetarëve të Kosovës për kontributin që ambasadori Wisner dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë dhënë dhe po japin në vazhdimësi për Kosovën. Ai e njoftoi ambasadorin edhe për progresin në Kosovë dhe fokusimin e Qeverisë së Kosovës në zhvillimin ekonomik, krijimin e vendeve të punës si dhe reformat në shumë sektorë, me qëllim të përmirësimit të jetës së qytetarëve të Kosovës. Wisner vlerësoi lartë punën e deritashme të Qeverisë së Kosovës si dhe dhe proceset e fundit të cilat janë adresuar nga Kosova.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.