Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 03 Mars 2021

Arif Bütüç i dërgon telegram ngushëllimi presidentit Erdoğan

E Marte 08 Shtator 2015 16:01

Kryetari i Komunës së Mamushës dhe kryetari i KTAP-së, Arif Bütüç ka dërguar telegrame ngushëllimi presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan dhe ambasadores së Turqisë në Prishtinë, Kıvılcım Kılıc.

Në telegram, Bütüç ka shprehur ngushëllime për humbjen e jetërave të forcave të sigurisë turke nga sulmet e PKK-së.

Në Mamushë do të organizohet edhe mevlud për të rënët nga radhët e forcave të sigurisë së Turqisë.

Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura të Turqisë bëri me dije se 16 ushtarë kanë rënë dëshmorë dhe 6 të tjerë janë plagosur si pasojë e shpërthimit, që u realizua në Daglica nga anëtarë të organizatës terroriste.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.