Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 03 Mars 2021

Vetëvendosje hedh ngjyrë mbi veturën e Kryeministrit

E Mërkurë 09 Shtator 2015 11:20

Aktivistët e Vetëvendosjes kanë sulmuar veturën e kryeministrit të Republikës së Kosovës Isa Mustafa, raporton TV ARTA.

Derisa po shkonte në zyrën e tij në Qeveri, aktivistët e Vetëvendosjes kanë hedhur ngjyrë në veturën e kryeministrit.

Këtë e ka konfirmuar edhe vetë subjekti politik opozitar.

“Ne duam t'ia kujtojmë Mustafës se nuk mund ta defunksionalizojë shtetin e Kosovës përmes krijimit të Zajednicës”, thuhet në njoftimin e Vetëvendosjes.
 

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.