Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Marte, 11 Gusht 2020

Çollaku do të takohet me komisionerin Hahn në Bruksel

E Marte 22 Shtator 2015 08:33

Ministri i Integrimit Evropian, Bekim Çollaku udhëton sot në Bruksel, ku do të takohet me komisionerin evropian për zgjerim, Johanes Hahn.

Më të do të bisedoj për procesin e liberalizimit të vizave për qytetarët e Kosovës, nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit (MSA) si dhe për zhvillimet politike e bashkëpunimin rajonal.

Në prag të nënshkrimit të MSA-së dhe marrjes së rekomandimit për liberalizim të vizave ministri Çollaku gjatë periudhës në vazhdim do të zhvilloj takime tjera me përfaqësues të institucioneve të BE-së dhe shteteve anëtare të saj.

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.