Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Mërkurë, 05 Gusht 2020

Beqiri: Sjellje e opozitës s’kanë të bëjnë me demokraci

E Marte 22 Shtator 2015 12:59

Shefi i Grupit parlamentar të LDK-së, Ismet Beqiri sjelljen e sotme të opozitës e ka quajtur jo demokratike.

Ai nuk i komentoi deklaratat e Donika Kadajt-Bujupi, duke thënë se sjelljet e saj nuk ia vlen të komentohen.

Beqiri tha se sjelljet e opozitës s’kanë të bëjnë me demokracinë, për të tepër sipas tij, kjo tregon se ata nuk kanë zgjidhje tjetër, alternativa tjera dhe nuk kanë nerva të dëgjojnë mendimin ndryshe.

Sipas tij, javën e kaluar opozita e ndërpreu seancën për shkak të mosraportimit, ndërsa kësaj here për shkak të raportimit.

Këtë logjikë, Beqiri e quajti të mbrapshtë. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.