Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 12 Prill 2021

Bllokimi i Kuvendit, qasje e rrezikshme

E Marte 29 Shtator 2015 10:38

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Adem Grabovci ka thënë se logjika e bllokimit të punës së Kuvendit nga opozita është e rrezikshme dhe mund të jetë një precedan që mund të përdoret në të ardhmen.

Ai u ka bërë thirrje partive opozitare që shqetësimet t’i zgjidhin nëpërmjet rrugës institucionale dhe një debati të mirëfilltë në Kuvendin e Kosovës.

Sipas Grabovcit, çdo rrugë tjetër është e dëmshme për interesin e Kosovës dhe qytetarët e saj.

Ai ka thënë për ‘Epokën e re’ se çdo tryezë që ka për qëllim zgjidhjen e mospajtimeve eventuale është e mirëseardhur edhe pse, sipas Grabovcit, ende ka hapësirë që debati të rikthehet në Kuvend. /Telegrafi/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.