Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 26 Shtator 2021

Fule nesër në Kosovë

E Enjte 18 Mars 2010 11:13

Komisionari i Bashkimit Evropin për Zgjerimin, Stefan Fyle, pas vizitës në Beograd, qëndron sot në Malin e Zi dhe Bosnje, ndërsa nesër ai do ta vizitojë Kosovën dhe Shqipërinë.

Para fillimit të turneut të tij në Ballkan, Fyle ka theksuar se anëtarësimi i Kosovës në BE është çelës për të ardhmen e rajonit. Vizitën e tij Komisari evropian për Zgjerim, Fyle, do ta përmbyll me pjesëmarrjen në Konferencën për Ballkanin që mbahet më 20 mars në Slloveni. /rtk/

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.