Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Premte, 23 Tetor 2020

Haradinaj-Stublla AP Milletvekili ile Vize Serbestini Ele Aldı

E Premte 18 Shtator 2020 22:54

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.