Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 01 Gusht 2021

YTHP Heyeti Meclis Başkanı Konjufca ve Başbakan Yardımcısı Redzepi ile Görüştü

E Premte 23 Prill 2021 17:30

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.