Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Hënë, 20 Shtator 2021

Bütçe İncelemesini Siyasi Kazanç Elde Etmek Amacıyla Yaptılar

E Mërkurë 28 Korrik 2021 12:45

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.