Dürüst İlkeli Anında Haber - KOSOVAHABER

E Diel, 22 Maj 2022

Müttefiklerle Egemenliğin Güçlendirilmesi İçin Çalışacağız

E Shtunë 15 Janar 2022 21:16

Komento

500 Karakteriniz kaldi

Rregullat për komente

  1. Ju lutemi që të bëni përpjekje që komenti i juaj të përkoj me artikullin në fjalë.
  2. Gjatë komentimit ju lutemi që ti kushtoni kujdes edhe drejtshkrimit dhe gjuhës letrare.
  3. Gjithmonë mundohuni që të përdorni një stil më të butë.
  4. Nëse nuk i përmbaheni rregullave të sipërpërmendura atëherë redaktori i ueb faqes ka të drejtë që të mos e botoj komentin tuaj.